Sinepil.org Açıldı

Pilli Network sitelerini (zamazing.org, 3ayak.org, hafif.org, 22dakika.org, torpilli.com, yenimecra.org, sinepil.org, 10marifet.org, ucandaire.org) bilmeyen yoktur herhalde. İçeriklerini üyelerinin oluşturduğu ve gelirlerini paylaştığı bir topluluk.

Pilli Network sitelerine en son olarak Sinepil.org sitesi de dahil oldu. Böylece Pilli Network siteleri toplam sayısı 10'a yükseldi.
Sinema içerikli bir site olan Sinepil; filmler, yönetmenler, oyuncular, sinema haberleri vb. herşeri ile sinemadan bahsedecek...

Pilli grubu, Sinepil.org un açılışını 9 Nisan'da Pilli blog'dan duyurdu.


"Sonunda büyük aşkımız sinemaya el atabildik ve sinepil.org açıldı. Özenmekten ve zamansızlıktan iki senedir cesaret edemiyorduk, kahraman bir günümüzde karar verip yaptık. Sinepil.org, pillinetwork'ün 10. bebeği oluyor. Kısa sinema haberleri de, film eleştirileri de, yönetmen/oyuncu profilleri de, uzun ve akademik okumalar da kabulümüz. Hep birlikte güle güle kullanalım."

Sinepil sitesinin ilk yazısı hafifuyku'ya ait ve 6 Nisan tarihli...Sinepil ilk yazı oku

Sinepil sitesine ilk yorumu yapan ise Solar adlı kullanıcı...

Ayrıca Sinepil.org sitesinin linki diğer network sitelerinin ana sayfasında yer alan "network siteleri" kısmında yerini aldı.

Pilli grubuna hayırlı olsun dileklerimizle....Buyrun Sinemaya, Sinepil.org sitesine..

2 yorum:

kiprit dedi ki...

standart bir wordpress teması gibi duruyor fazla uraşmamışlar mı nedir?

Adsız dedi ki...

kaliteli bir içerik temayı katlanır kılar..