Ipad Beğenilmeyen Özellikleri Hitler Beğenmemiş



Apple yenilikçi teknolojik oyuncaklarından sonuncusu İpad tanıtıldı. Tanıtıldı ama beğenen beğenmeyen bir çok yazı, eleştiriler gelmeye başladı.

Bu videoda Hitler operason yapmak istiyor. Emirlerimi online olarak İpad'den vereceğim diyor. Subaylar Ipad "sadece bir komut, bir program çalıştırabilir" diyorlar. Ve Hitler basıyor kalayı Ipad'e..Başlıyor Ipad'in eksilerini...

İpad'in beğenilmeyen özellikleri;

Video sohbet yapamayacaksınız! MSN video sohbeti yapmak için kamera olmadığı için yapamıyorsunuz. Sadece Skype ve benzeri uygulamalarla internet telefonu uygulaması çalışıyor. Oysa 500 doların altında satılan tüm netbook yani mini dizüstü bilgisayarda hem video hem de sesli sohbet özelliği var.
- Video sitelerinde sorun var! Steve Jobs, "En iyi internet deneyimi sunan cihaz" demesine rağmen flaş tabanlı internet sitelelerini iPhone'da olduğu gibi desteklemiyor. Yani en basit mini dizüstü bilgisayarın desteklediği internet desteği iPad'de yok. Flaş tabanlı internet desteği olmadığı için Facebook oyunlarını iPad üzerinde oynanamıyor.
- Resimleri yüklemek zor! Eğer kullandığınız cihazda Bluetooth veya WiFi yoksa fotoğraf makinesindeki fotoğrafları iPad'e yüklemek için USB girişi yok. Oysa en basit mini dizüstü bilgisayarda bile 2 USB girişi standart olarak geliyor. DVD sürücü ceya USB bellek kartları bile bağlanamıyor.
- Fazla depolama alanı yok! iPad'in depolama alanı 64GB ile sınırlı. Daha fazlası için Apple'ın yeni modelini beklemek gerekiyor. Oysa Mini dizüstü bilgisayarlarda 160 GB sabit disk neredeyse standart oldu. Üstelik bu alan artırılamıyor.
- Pil kapasitesi artırılamıyor! Mini dizüstülerin pili için 3 veya 6 hücreli pil kullanılıyor. Pili değiştirilebiliyor. iPad için ise tek seçenek var.
- Aynı anda sadece 1 işlem yapılıyor Bilgisayar olmanın temel özelliklerinden biri de aynı anda birden fazla uygulama çalıştırmak. iPad'i daha çok akıllı telefona yani iPhone benzemesinin altında yatan sebep de bu. Üstelik Windows 7, Linux veya Adroid tabanlı bir yazılımı iPad üzerinde çalıştıramazsınız.
- Fiziksel tuş takımı yok! Sanal tuş takımı çekici görünse de fiziksel tuş takımının her zaman daha kullanışlı olduğu görülüyor.iPad hayal kırıklığı mı, teknoloji harikası mı?

Hiç yorum yok: